loading...

ماشین سازی شهاب صنعت

شرکت شهاب صنعت وارد کننده وسازنده کلیه خط تولید آب معدنی در سراسر ایران

بازدید : 607
جمعه 22 اسفند 1398 زمان : 4:47

در ابتدا بهتر است یک تعریف کلی از عمل پاستوریزاسیون محصولات لبنی بیان کنیم تا با مفهوم کلی آن آشنا شوید، پاستوریزه کردن به معنی استهلاک و نابودی تمامی‌باکتری‌ها و میکروب‌های بیماری زا که در شیر و لبنیات وجود دارد. جهت پاستوریزه کردن، می‌بایست فرآورده‌های لبنی را تا 75-72 درجه سانتیگراد گرم نمود، بعد از عمل گرم سازی محصول باید آن را به مدت 20-15 ثانیه در همین حرارت باقی گذاشت تا سریعاً سرد شود.

تبدیل 1 به 2 جک 3.5 میلی متری مدل HQP کد MA80
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 1

آمار سایت
  • کل مطالب : 17
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 6
  • بازدید کننده امروز : 7
  • باردید دیروز : 12
  • بازدید کننده دیروز : 9
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 20
  • بازدید ماه : 1607
  • بازدید سال : 51652
  • بازدید کلی : 75458
  • کدهای اختصاصی